Positions

Ben jij geïnteresseerd in duurzame energietechnologie, en wil jij zelf ook flinke stappen zetten om elekriciteit nog verder te verduurzamen en daarmee Nederland sterker maken voor de toekomst? Misschien zijn onze vacatures dan wel iets voor jou!

Vacature #1: Administratief medewerk(st)er (0.2 FTE)

HBO/WO

Functieomschrijving

Je bent actief betrokken bij het controleren, beheren en archiveren van bedrijfsadministratie (e.g. btw-administratie, uren-administratie, afschrijvingen, onderzoeksresultaten) en ondersteunt je collega’s met het op orde houden van het overzicht binnen de lopende projecten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot uitbreiding van taken richting externe communicatie. Dit alles doe je samen met een team van wetenschappers, ingenieurs en ontwikkelaars.

Functie-eisen

Wij verwachten van jouw achtergrond:

- Een afgeronde HBO opleiding (financiële) administratie*
- Ervaring met boekhoudsystemen, en bekwaam in Microsoft Office, PowerPoint en Excel
- Zelfstandig oplossing vinden en collega’s kunnen adviseren en ondersteunen
- Je werkt nauwkeurig en bent kritisch op eigen en andermans werk
- Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels

*: Wanneer jij een HBO/WO-student bent die op zoek is naar parttime werk, en jij ervaring hebt met bijhouden van (financiële) administratie van een vereniging, neem dan ook gerust contact op!

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een marktconform salaris voor een startend administratief medewerker. De uitgekozen kandidaat krijgt een jaarcontract aangeboden, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Locatie
Leiderdorp

Contactgegevens

Interesse? Reageer dan met CV en motivatie bij david.vermaas@aquabattery.nl. Voor vragen kun je bellen naar 06 1431 0197.

Vacature ook gepost op onze LinkedIn-pagina.

Vacature #2: Productie Engineer (10-25 uur/week)

MBO

Functieomschrijving

Als Productie Engineer bij ons bedrijf werk je aan de ontwikkeling van een innovatief batterij-concept. Jij ontwikkelt, samen met een team van wetenschappers, ingenieurs en ontwikkelaars, een oplaadbare batterij die werkt op basis van water en zout. Jouw taak is om onderdelen van ons product - bestaande uit een membraanpakket, wateraansluitingen, waterreservoirs en elektriciteitsomvormers - te produceren. Je maakt en test daarbij verschillende ontwerpen, produceert op kleinschalig niveau, en werkt samen om technische verbeteringen te bedenken en te ontwerpen.

Functie-eisen

Wij verwachten van jouw achtergrond:

- Werktuigbouwkunde (MBO) of vergelijkbaarratie*
- Je hebt een passie voor het bouwen van dingen (bv. drones, elektronica, meubels, auto’s, etc.)
- Werkervaring is niet vereist (maar wel pré)
- Je bent een harde werker
- Je bent flexibel in werktijden en werkzaamheden (doordeweeks, kantooruren) voor 10 – 25 uren per week
- Je werkt nauwkeurig en bent kritisch op eigen en andermans werk
- Je werkt zelfstandig en durft verantwoordelijkheid te nemen
- Je bent goed in samenwerken (zowel intern als extern)
- Je spreekt en schrijft Nederlands, Engels is een pré

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een marktconform salaris voor een startende werktuigbouwkundige. De uitgekozen kandidaat krijgt in het begin een nulurencontract aangeboden, met uitzicht op een aanstelling voor meer uren na 6 maanden bij goede resultaten. Je standplaats is Leiderdorp. Het aantal uren zal van week tot week verschillen en maximaal 25 uur per week zijn voor de eerste zes maanden.

Locatie
Leiderdorp

Contactgegevens

Interesse? Reageer dan met CV en motivatie bij david.vermaas@aquabattery.nl. Voor vragen kun je bellen naar 06 1431 0197.

Vacature ook gepost op onze LinkedIn-pagina.

Algehele bedrijfsomschrijving

AquaBattery is een startende onderneming met 6 jonge onderzoekers en ingenieurs, voor de ontwikkeling van een nieuw batterijsysteem voor opslag van duurzame elektriciteit. We maken gebruik van het osmose-principe, waarbij energie kan worden gewonnen uit het concentratieverschil tussen zoet en zout water, ook wel Blue Energy genoemd. Op momenten dat er een overschot aan elektriciteit wordt geproduceerd (bijvoorbeeld met veel zon of wind) kan zout worden gescheiden met membranen. Op een later moment kan zoet en zout water weer worden omgezet in elektriciteit met behulp van membranen die selectief zijn voor positieve of negatieve zoutionen.
Dit concept heeft recent meerdere prijzen opgeleverd (o.a. de Herman Wijffels Innovatieprijs 2016), en op dit moment gaan we ons team uitbreiden met een nieuwe werknemer en deze innovatie testen als energie-opslag in huishoudens en bedrijven. Voor meer informatie, bekijk de rest van de website, of stuur een e-mail!